Sadhna Janki

In Zwolle ben ik als gastouder gespecialiseerd in de ontwikkelingsfase van 0 tot en met 12 jaar. Het is mijn missie om op een prettige wijze excellente kinderopvang aan huis te bieden.

Mijn passie voor de ontwikkeling van kinderen.

Vanaf november 2018 bied ik als zelfstandige verschillende gezinnen een helpende hand. Als gastouder let ik goed op de ontwikkeling van uw kind(eren) en signaleer emotionele problemen en/of eventuele achterstanden. Met het aanleren van nieuwe vaardigheden en/of training probeer ik dan zo goed mogelijk te ondersteunen. Vooral jonge kinderen ontwikkelen zich snel en dan is het belangrijk dat ze de aandacht krijgen die zij verdienen. Ik laat ze hun talenten ontdekken en haal altijd het beste in hen naar boven.

In een handig heen-en-weerschriftje of groeps whatsapp kunt u alle ontwikkel sprongen van uw kind(eren) (terug)lezen en vragen/taken noteren. In een goede interactie leuke dingen doen. Bij Belle & het Beest kinderopvang zijn uw kinderen het stralende middelpunt. Elk kind is uniek, krachtig en nieuwsgierig en door een goede interactie zal uw kind volledig tot bloei komen. Ik luister goed naar wat kinderen nodig hebben en daarmee bevorder ik hun zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en participatie. Met mijn inlevingsvermogen speel ik in op de behoeftes van uw kind(eren). Ik laat ze vaak wat nieuws proberen en betrek ze op een leuke manier bij het doen van verschillende activiteiten.
Natuurlijk doen we samen veel leuke en creatieve dingen als dansen, koken, taarten bakken, knutselen en leuke buitenplekken opzoeken.

We maken er altijd een leuke tijd van!

Flexibele kinderopvang aan huis

U kunt naast mijn vakkundige ondersteuning ook op mij bouwen als het gaat om het nakomen van afspraken en tijden. Daarnaast is mijn hulp ook flexibel inzetbaar. Het komt regelmatig voor dat een gezin mij een dag van tevoren belt voor kinderopvang.

Soms is dit ook ’s avonds of in het weekend.

U kunt mij ook inschakelen als u er even lekker tussenuit wilt met uw partner, bijvoorbeeld voor een etentje of een feestje. Ik vind het belangrijk dat ik met u als ouder een goed contact heb. Daarom communiceer ik graag in korte lijnen, bijvoorbeeld via WhatsApp.

Omdat ik onregelmatige uren werk is het fijn dat Sadhna altijd voor me klaarstaat. Door haar kan ik mijn baan met twee kleine kinderen combineren. Mijn kinderen vinden haar geweldig. Ze onderneemt veel met ze en komt rustig, maar duidelijk, op ze over.

Contact met kinderopvang Belle & het Beest

Heeft u nog vragen over mijn kinderopvang aan huis of wilt u graag vrijblijvend met mij kennismaken? Aarzel niet en neem gerust contact met me op