Rust, regelmaat en flexibiliteit 

Als u uw kindje brengt is er altijd ruimte en tijd voor overleg tussen ouder/verzorger en de gastouder. Het kind staat hierin centraal: de ouder/verzorger kan gerust even met zoon- of dochterlief blijven spelen en rustig alle tijd nemen om gedag te zeggen. Uiteraard kan dat eventueel onder het genot van een kopje koffie of thee.

Kinderdagverblijf Belle & het Beest vindt het breng-en haal moment een zeer belangrijk contact moment. Ouders/verzorgers bouwen tijdens deze momenten een vertrouwensband op met de gastouder. U laat immers uw kostbaarste bezit bij ons achter, wij realiseren ons dit heel erg goed.

In onze werktijden zijn we heel flexibel. Onze standaard openingstijden zijn van half 7 ’s ochtends tot half 11 uur ‘s avonds, maar in overleg geldt een ruimere marge: van op z’n vroegst  ‘s ochtends tot uiterlijk 23 uur ’s avonds.

Gedenkwaardige gebeurtenissen (hoe klein soms ook) houden we bij in een schriftje. Bij baby’s dagelijks, bij kinderen ouder dan 1 wekelijks. Wij leggen dagelijks het eet- en drinkgedrag, stoelgang en slaapritme vast in uw persoonlijk heen-en weer schriftje. Zodat u tijdens het haalmoment een volledige warme overdacht krijgt over hoe alles gedurende de dag verlopen is met uw kindje.

Omwille van de rust en regelmaat vragen wij ouders/verzorgers hun kindje voor een vast tijdstip te begeleiden / op te vangen. Mocht dit niet altijd lukken is dit natuurlijk geen probleem. Wij waarderen het daarom heel erg als ouders/verzorgers op tijd contact zoeken, zodat wij ons geen zorgen hoeven te maken over het welzijn van het gezin.

Zodra wij niets vernomen hebben van een gezin, zoekt de gastouder bureau en/of de eigenaresse Sadhna voor contact.